Saturday, April 16, 2011

Heyy awak . 
Saya sayang awak .
Saya rindu awak .
Saya cinta awak .
Saya nak awak .
Saya nak tengok muke awak .
Saya nak dengar suara awak .
Saya nak awak text saya . 
Saya nak awak call saya .
Kalau boleh , 
Saya nak cium awak .
Kalau boleh ,
Saya nak peluk awak .
Saya nak gigit awak .
Saya geram dengan awak .
Awak hensem sangat .
Sampai saya tak boleh nak lupekan awak dari hidup saya .
Nak campak awak jauhJAUH pun tak sampai hati .
Awak baek sangat dengan saya .
Awak pandai ambek hati saya .
Satu je saya nak awak tahu .
Maafkan saya sebab dah tak boleh nak bagi balek hati saya yang saya penah bagi .
Sebab awak pernah sakitkan hati saya tanpa awak sedar .
Tapi saya tak kesah pon awak penah wt ape pon kat saya .
Yang pasti .
Saya masih lagi sayangkan awak ;')



Totally . Aku tak tawu ape yang aku mengarut sampai panjang lebar macam ni . Haha . Ni laa padahnya sebab dah lama sngat tak mengepost bende yang mengarut ni . andd . Ni haa , hamek kau . Berketolketol tahik jatuh bertubiTUBI atas kau . Nak sangat aku merepek kan . Ni lahh jadi nya . In the end of the story . Aku nak cau . Lagi lame aku kat sini , lagi banyak tahik jatuh atas kau . Kesian kau , *dah cai cukop ! Okayy . daaa ;')

DAMPINGI KAMI , ANDA PASTI BESTARI :)

Tuesday, March 15, 2011

tergamak kan kau :'(

Heyy . aku ade satu cerita sedih . happy . bosan . macamMACAM laa . 
The story start here . jengJENGjeng .

Dulu . aku ade sorang kawan . nama dia . tuuutttt . actually . aku anggap dia sebagai BEST FRIEND *cerita lama okayy . but now . only EX MEMBER . nak tahu knape aku dah gelar kan die macam tu ? sebab . dia yang label kan aku dulu sebagai EX MEMBER . no more MEMBER .

OkayOKAY . sambung balik . yesterday . aku terbukak pulak la belogg dia tu kan . and aku terbace post dia yang bertajuk "MENYESAL WAT BAIK GN KO :(" . FirstFIRST . aku pelik la kan . then lepas baceBACE . aku baru faham . post tu ditujukan khas untok aku . wow . thanks my old friends . coz buat post berkenaan aku ! 

Heyy . kau nak tahu tak . aku tak pernah la wei lupe pasal bende yang aku hutang dengan kau tu . even aku punye otak sial pun . bende tu aku tak lupe . duit tu . aku sampai sekarang try kumpol kau tahu tak . i know . kau tak kan tahu pun . mase gadoh dulu pun . aku always backup kau laa . sampaikan hati kau . kau tengok jasa orang lain je . jasa aku tolong kau . kau lupe . hurrmm . tak pe laa . dah aku tak nak lagi ungkit .

Cerita kau dengan aku sudah selesai ? up to you laa . aku tak kesah . dah laa . lepasni kau lupekan aku . kitaorng . budakBUDAK yang kat sabak ni . aku harap kau happyHAPPY laa dengan new friends kau . new geng kau . tempat lama kau . kitaorg kat sini tak pernah lupe kau . coz dulu kau je yang selalu wat lawak . wat bising . sumpah . memang best mase ade kau . dulu pun kite pernah di gelar kembar right . HAHA . 

Heyy . berikut laa cerita aku . bosan kan . hurmm . tak pe la . nama pun cerita sedih kan . huh . okayy la . hope die bahagia !! daaaa !

DAMPINGI KAMI , ANDA PASTI BESTARI :)

cinta , suke , sayang , minat


tadi . aku ade laa kan . godek satu blogg ni . makdatukdatin . sweet nak mampuz die punye blogg . aku suke . okayy . aku godek punye godek . ade satu post die aku tertarik nak bace . pasal . title aku tu .

just nak share je la kat korang kan .

1 - Di hadapan orang yang kita cinta . hati kita akan berdegup kencang . Tapi dihadapan orang yang kita suka  . hati kita akan gembira .

2 - Di hadapan orang yang kita cinta . musim sentiasa berbunga-bunga . Di depan orang yang kita suka . musim itu cuma berangin sahaja .

3 - Jikalau kita lihat di dalam mata orang yang kita cinta . kita akan kaku. Tapi jika kita melihat ke dalam mata orang yang kita suka . kita akan tersenyum .

4 - Di depan orang yang kita cinta . kita menjadi malu. Di depan orang yang kite suka . kita akan tunjukkan imej yang sebenar.

5 - Di sepan orang yang kita cinta . lidah kita kelu untuk berkata-kata. Di depan orang yang kita suka . kita akan bebas berkata apa saja .

6 - Kita tidak akan merenung mata orang yang kita cinta. Tapi kita akan selalu merenung mata orang yang kita suka.

7 - Bila orang yang kita cinta menangis . kita akan turut menangis. Bila orang yang kita suka menangis . kita akan cuba untuk membuat dia gembira.

8 - Perasaan cinta bermula dari kata Perasaan suka bermula dari telinga. Jadi . jikalau kita berhenti menyukai seseorang yang kita suka umpama kita membuang telinga kita. Tapi jika cuba menutup mata cinta berubah menjadi air mata. Setiap orang yang hidup akan mangalami ini dalam hudup mereka.

cinta memang indah pada pandangan orang lain .

Cinta - Kita memang mengharap dia menjadi milik kita. Segala apa yang kita buat . kalau buleh nak dia tahu . dan kita sebuleh mungkin tak nak sakitkan hati dia . kita akan sentiasa berfikir tentang dirinya.(dalam erti kata lain : cinta di tujukan kepada seseorang yang kita selalu ingat dan mimpi . Tanpanya kita akan sunyi dan kita cintakan sepenuh jiwa dengan hati yang ikhlas kapadanya walaupun dia buat tak tau je)

Sayang - Kita memerlukan dia di masa kita mahukan seseorang untuk berkongsi rahsia dan kisah duka kita selalunya kita akan sayangkan seseorang yang menjadi TELINGA kepada masalah kita. (dalam erti kata lain : sayang di tujukan kepada seseorang yang boleh membuangkan masa dia untuk mendengar dan memeningkan kepalanya dengan masalah kita dan kita jugak boleh menyakitkan hati dia kerana kita bukannya cinta kepadanya)

Suka - Kita sukakan dia kerana dia kelakar. Dia happy-go-lucky. Bila bersama dengan dia . kita rasa nak tergelak sampai nak pecah perut. Tapi . kita taklah rindu sangat kat dia bila tak berjumpa seminggu. (dalam erti kata lain : suka di tujukan kepada seseorang yang boleh menjadi pelawak kepada kita. Kita akan suruh dia diam sekiranya keng kita dah nak pecah)

Minat - Apa sesuatu pada dirinya yang menarik kita untuk mendekatinya (dalam erti kata lain : minat ditujukan kepada seseorang yang ada sifat, peribadi atau barang yang kita mahukan.)

Tetapi kita kene ingat bahawa tanpa minat . 
suka dan sayang kita tidak akan cinta pada seseorang itu .

DAMPINGI KAMI , ANDA PASTI BESTARI :)

Saturday, March 12, 2011

fuuuyoooo !

dear blog ,

huh , skema giler la , huh , mengeluh je aku ni kan , huh , tgok tu , ayoyo , tasha . tasha , stop mengeluh la , ewm , ni nak cerita pasal ape eak , kite cer pasal kawanKAWAN nak ? keyy . bermula dari sini ,
:) aku ade la sorang kawan ni , zara bukan nama sebenar , die ni kembar aku , nak tahu kembar jenis ape ? ''PELAT'' , kelakar kan . HAHA , one more , orang suke gelarkan die ''BUDAK SYCHO''
:) second . ays bukan nama sebenar , die ni , best friend aku , aku sayang die sangatSANGAT , die ni baek sangat , hanye tuhan je yang tahu .
:) third , sinah bukan nama sebenar , haha , klakar kan nama yang aku tipu tu . tape la , nnti bagi tahu nama sebenar , kembang over plak kang , okayy , mlekan cerita , die ni , teman seperjuangan aku msase sekolah rendah dulu , kat mane ade die , kt situ ade aku , olalala , die baek yang teramat sangat . aku sayang kau darl !
:) fourth , areim ,bukan nama sebenar , die ni lawa nak mampoz ! sumpah die ni lawa , wei budak aku *JELES doe . haha . die ni baek gak , aku sayang kau !
:) gnayay bukan nama sebenar , die pon turut sama lawa , kalau aku kate aku pon jeles dgn kau ! , one more , die baek nak mampoz ! huh , sumpah baek , aku sayng kau darl !
:) rajah bukan nama sebenar , well , die dah pindah , sumpah sedih , membe aku yang lain pon sedih gile , die ni la sorangSORANG nye rakan seperjuangan aku mase form 1 , law aku no top 3 dari bwah . die mesti ade . aku sayang kau sangatSANGAT ! hope kau tak lupekan aku , n , kau datang SUA lagi ye .
:) twocie bukan nama sebenar , die ni , pergghhh sumpah lawa , aku suke tgok mke die , tp entah la , kedangKADANG aku segan dengan ko wei , nak cakap pon , teragakAGAK , cuz aku segan , dulu aku okayy je , tapi lepas ko pndah dorm , mule la aku segan tahap babi gelabah . HAHA ,
:) awal ashaari , dah . aku tataw nak cer pasal sape lgi , aku lupe name kawanKAWAN aku ni , almklumlah , memory otak aku FULL , HAHA , meh cer pasal dia , die hemsen bongok , gile babi la aku minat dya , kat kalkulatar aku , penuh ngan nama die je , tade sape dah , nama aku sendiri pun , seketul je , HAHA , sumpah aku fanatic ngan die , tade sape dah , huh , ari jumaat leps siti tunjuk gmbr die , aku ape lagi menjerit nama AWAL je la , hensem doe !!!

HAHA , okeyy laaa , dah cukop tu , kang cte pasal awal ta ley na berhenti , k la ,, daaaaaaaaaa !!


DAMPINGI KAMI , ANDA PASTI BESTARI :)

Friday, March 11, 2011

mengemas blog

dear blog ,

huhu , bile aku jadi skema macam ni ni . haha . da . lupe kan je . ewm . lame kan tak update blog ni . sawang dah banyak tak sapu kan . sori blog . sibuk dengan ostel je . sampai lupe kau . haha . ewm . ni yang nak cer macamMACAM ni .
kau nak tahu something tak ? nak tak ? aku kan ... ewm . aku . aku rindu kat afzan ! haha . macam orang bodoh tak aku ? still sayang kat orang tu even die pernah perbodohkan aku seterok mane pon , tapi aku still sayangkan die . aku tak boleh sayang orang lain . tak tahu la kenape . hmm . nape die tak mcg aku . dy tak rindu aku ke ? tak sayang aku ke ? ewm . mungkin tak kot . dah la . malas la aku nak crite pasal die . maken lame buat aku sakit hati je .
ewm . kite tukar topik nak ? okayy . isnin lepas sampai khamis . aku ade ujian pertama . ewm . payah kot . baru first test . dah cakap susah . ape la aku ni . paper dah dapat 4 . huh = =' boley tahan la markah nye . sejarah , english . automatik la aku dah target 50 kebawah . sejarah je dah confirm tepat . goegrafi , alhamdulillah , last year 50 ,  this year aku dapat 66 . naek la gak . BM , ni yang aku suke ni . aku ngan paan ping tinggi , tapi tak la A . just melepasi 70 . okayy la tu kan . haha . science lak . huh . pening kot jawapan nye tu . tak suke aku . haha . lagi nak cer ape ye .
haaaa . 2 minggu lagi ade rombongan prs . huish . ni yg best ni . ley la aku jumpe dgn tuutttt . haha . best kod . excited ni . haha .
eyy . okayy la . penat la mengarut yang bukanBUKAN ni . mate aku pun dah puyu . k la . mase untuk aku tidow . thanx bace post aku ni ..
nak wish gudnite kat someone aku syang la . tak ley kat fon , kat sini je la .
                gud nite , sweet dreamz , bubye , lurve u , miss u , 
DAMPINGI KAMI , ANDA PASTI BESTARI :)

Friday, March 4, 2011

sdih + bengang + marah = suke

arggghhh . die tataw ke aku giler babi rindu kat die ? nape die ta mcg or call aku . mungkin sebab aku swoh kunik ckp at die yang jangan mcg aku due ari ni . coz aku tade kedit . tapi .. kalau die mmg bongok sgt . die tol2 ikot ckp 2 . klau die pandai . die takkan ikot ckp tu . aduhh . mne die ni .. aku rindu gile babi la kat die ...
DAMPINGI KAMI , ANDA PASTI BESTARI :)

Saturday, February 5, 2011

errr ! aku benci ni !

aku dah jumpe pendrive aku . korang nak tahu kat mane ? kat dalam drawer adek aku . argghhhhh ! gile babi aku benci die . fon aku yang kuning tu . aduhh . hilang . nak tahu pegi mne ? ade orang jeles . kuning sangat wane tu . die ambek . pastu simpan . arrgghhh ! lagi aku benci thap cipan bodoh . smalam . die adek aku agy yang kantoi kan fon aku ni dpn mak aku . sumpah die babi . aku dah geram ngan die . lagi satu . cousin aku cerite kat aku . first dy tnye . ''kak , mane handphone ko yang sony tu ?'' . aku ckp . ''tah mne tah . '' dy ckp lagi .'' yg hari tu --- bwk pegi rombongan tu handphone ko la '' aku ckp la . '' tak la . mne kkk tawu.'' tros aku ngn dy diam . korg nak tahu ape aku ckap dalam hati ? aku mencarut , memaki , menyumpah --- n --- . arrggghhhh ! sumpah aku rase cm nak bunuh diri je . tension kod dok umah . pikey si --- tu bgoz sangat la . hebat sangat la . pegi mam la . aku rase tak aman je dok umah . macam nak lari taknak balek umah blek . bediri tgah2 jalan . pasu kete datang langgar aku . kan senang . aduhh . knape la hidup ni penoh dengan macam2 dugaan ? knape aku hidup ? aku benci ngan sume bende yang sedang berlaku . ape sal aku dapat adek yang sebabi itu ? dan aku nak kate . aku benci die sampai mampoz ! tak mungkin pernah aku memaafkan kau ! jangan penah pandang aku , cakap apetah lagi . aku tak teringin ! sentoh . hurrrmmm . lagi lahh . nenek jiran tu tak ajar aku ! one more . jangan nak gedik2 nak rapat dengan aku ! paham ! aku geli dengang kau ! kalau aku kate aku benci . aku cakap direct je okayy . jangan terase :)


okayy la . pempuan gedik yang bangang , babi tahap cipan hodoh tu dah balek . aku benci . so . aku nak stop kan la ape yang aku post ni . maken lame hati aku membare bare . keyboard ni haa pon nak hancur coz aku tekan kuat sangat . okayy la . i gtgo now . daaaaaaaaaa !
DAMPINGI KAMI , ANDA PASTI BESTARI :)

Wednesday, February 2, 2011

dengan setulus hati :|

aku still sayangkan die !! nape lahh aku bodoh sangat tolak die ?? die nak sangat couple balek . tapi aku taknak . sejujurjujur nye . aku nak !!! hmm . u ! law lah u tawu blog i ni . kan senang . u ley tawu isi ati i . tapi i tak penah bagi tawu u . u wat i nanges . i sedey sebenarnye . tapi i tak cakap pon kat u . hmm . u clash ngan i sbb u takot ubungan kite tak kekal . coz dak sesi pagi ramai minat at i . statement u pelik . tak munasabah . tapi i trime :) . huh ! skang ni kite dah jadi  kawan biase . care u bagi mcg wat i nanges tawuk ! i nak kan macam couple dulu . happy jea . rase macam nak jerit sekuat hati je . lagu blog ni pon wat aku teringat kat die . nak meraung kat dalam gue je ! huh ! tapi tak pe lah . tak tawu nak tulis pe . hope one day . die dapat someone special . lagi baek , lawa , kuat solat dari aku . boley jage die . ley jge ati die . tak kan wt dy marah n tak kan penah wat dy sakit hati :)

4 sure pesanan tok dirinye :) jge diri leklok keyy . tasha doakan afzan jumpe someone jauh lebih baik dari tasha keyy . thanks coz jge tasha slame ni . tasha hargai jase afzan .
okay la . gtgo . before that . i still love you !!!
DAMPINGI KAMI , ANDA PASTI BESTARI :)

Saturday, January 22, 2011

26 . o1 . 2o11

menanti hari ni doh . sumpah excited . ye r . bwu first time couple sampai setahun . slame ni ex aku . 2 ke 3 bulan je . haha . tak ingat kud dulu . mase budak2 aku couple . ye la kan . aku kan pelupe siked . ee ! ari rabu ni duh . seb baek bulan satu . law bulan due ke . ta dapt doh nak jumpe die . budak budak elit pindah sesi pagi . huahuahua . sedih doh . ari tu . baru pindah kelas . aku dah meraung . lagi pindah sesi pagi . mengaji teros aku . HAHA .  errr . rindu doh dekat die . esok isnin . aku nak jumpe dengan die weh . lagi seminggu je aku ley date time rehat . pasni payah gile la na jumpe . aku balek . die bru nak pergi skolah .


eyy . okayy lahh . gotogo . mak aku da bising swoh blek asrama cepat tuh . daaaaaaa !!
DAMPINGI KAMI , ANDA PASTI BESTARI :)

Friday, January 7, 2011

dah pun bermule -,-'

herh . bosan gak . ari kedue dah kene wat keje skowla . serious tak suke .. due ari aku jumpe afzan . sek2 majok je ngan aku . alohai . aku pon satu . esh3 . da seminggu dok ostel . esok . ejot nan eika masok wei . happy sial ! wei . tetibe rindu kt afzan . dah . aku pening . ape yang aku melalut pun . aku tataw . yang penting . aku nak blek secepat mungkin . aku rindu teramat sanad kat afzan wei .... dah la . ti nanges lak . HAHA . *rindu nye pasal wei . errr .
DAMPINGI KAMI , ANDA PASTI BESTARI :)

Saturday, January 1, 2011

dah tibe masenye =;='

HOSTEL ? ? grrrrr . agak agak aku homesick ta wei . maybe ta kod . aku kan kuat . HAHA *syoksendiri je .. takut gak tadi pegi pendaftaran . rase cam . eee ! nak balek .. seram jea *padahal tak . err . afzan da sampai dah . patot la tak rep mcg aku . alohai sayang oii . cakap la dulu sebelum matikan fon . wt tetunggu tunggu jea . adoi ..  petang ni da nak blek asrama .. seram wei . satu dorm ngan musuh ku .. grrr . mak aku kate . jangan kawan nan dy sangat . so . aku memang tanak pon ! HAHA . aku tadi jadi orang kedue . *bangge gak . bwu 1st time masuk intake petame . macam kate eika *macam la kau tu da bnyk taun dok asrama :)


okay laa . mahu cau . maen game der . lawan na aku jum pool live kat fb .. HAHA . dadaaaa !
DAMPINGI KAMI , ANDA PASTI BESTARI :)

ikutFOLLOW

SCM Music Player - seamless music for your Website, Wordpress, Tumblr, Blogger.